Zozh recetë variçe venat

 
Sanatoria variçe trajtimin venave ukrainë..

Shkaqet variçe venat testiseve
  • ]

    Venat me variacione emëroheni


    Në kundërshtim me venat, arteriet bartin gjakun larg nga zemra. Venat e zgjeruara janë problem i shumë njerëzve. Duket se me to bëhet betejë e vazhdueshme. Venat me variacione emëroheni. Te shumica e rasteve është i atakuar qarkullimi venoz% ), rrallë qarkullimi arterial ( 20 – 25% ), ndërkaq më rrallë janë të pranishme. Venat janë më pak muskuloze se arteriet dhe shpesh janë më afër lëkurës. Në vijim ju sjellim disa këshilla se si ta trajtoni. Këshilla – Venat e dukshme nën lëkurë kthehen në një problem më evident gjatë sezonit të verës, jo vetëm estetik, por edhe shëndetësor.
    Në kundërshtim me venat, arteriet bartin gjakun larg nga zemra. Me ardhjen e pranverës dhe verës, shumica e femrave nuk ndjehen rehat në veshjen e pantallonave të shkurta dhe fundeve sepse nuk kanë.    Domate nga venat me variçe te cilet ndihmuan