Venat variacione kornizat

 
Venat këmbë lutje variçe..

Varikozëve simptomave trajtimit
  • ]

    Pilula për hemorroide dhe venata


    Nëse nuk e përballojnë dot këtë për arsye të ndryshme atëherë gjithë jetën duhet. Hemorroidet janë prej sëmundjeve të anusit dhe rektumit. Mund të jenë të brendshme ose të jashtme dhe ndonëse rrallëherë prania e tyre. Gastroenterologu Altin Cekodhima, detajon ushqimet që duhet dhe nuk duhet të konsumoni për të parandaluar dhe shmangur riaktivizimin e. Hemorroidet prekin 50% të popullsisë pas të moshës 50 vjeç. Hemorroidet mund të jenë shkak i shtërzimeve për të defektuar. Për të shmangur formimin e tyre, apo parandaluar rishfaqjen në. Me anë të kësaj diete arrihet që materialet fekale të jenë të buta dhe. Pilula për hemorroide dhe venata. Hemorroidet, janë vena të zgjeruara në pjesën e anusit dhe rektumit.    Trajtim lakër lakër