Mund varikozë këmbët lahet banjë

 
Poliklinike venat varikozë..

Çmimi venë lazer trajtim irkutsk varikoz
 • ]

  Heqja lazer e venave me variçe simferopol


  Duke përdorur metodën e ablation përveç një lazer infra të kuqe, trajtimi me CoolTouch CTEV mund të sjellë rezultate të qëndrueshme dhe efektive të heqjes së venave pa nevojën e një operacioni invaziv. Metoda bazohet në shkatërrimin e venat me variçe lazer. Përdoret vetëm për heqjen e venave me variçe hollë ( 1 mm). Përparësitë e terapisë me lazer janë shumë: shmangia e kirurgjisë dhe anestezisë, koha relativisht e shkurtër e procesit dhe efekte minimale anësore.
  Deri më sot, trajtimi i venave me variçe me veprime lazer mund të konsiderohet si një alternativë e mirë për të metodave kirurgjike bazuar në metodat. Ajo është në këtë moment të veçantë. Zona e përzgjedhur trajtohet me një shpërthim drite të shkurtër, por intensiv, e cila çon në djegien e venës varikoze. Në rastet e trajtuara me lazer, rezultatet e trajtimit mund. Gjatë trajtimit me lazer qelizat e lëkurës që rrethojnë enët e gjakut nuk dëmtohen.

  Një pjesë e venave janë të pajisura me valvula për të penguar fluksin retrograd të gjakut. Klasifikimi i venave me variçe: Klinika Phlebothrombosis, diagnoza, trajtimi: Kundërindikimet për venat me variçe: Llojet e dhimbje koke dhe trajtimin e tyre: Lymphostasis ekstremitetet e poshtme - Shkaqet dhe faza e sëmundjes: Metodat e trajtimit të pash ishemike:. Kjo ju lejon të hiqni komponentët abnormale deje e anijeve të mëdha, duke ndaluar përhapjen e inflamacionit trombit. Heqja lazer e venave me variçe simferopol. Rritja e qimeve në këmbët tuaja në mënyrë tipike ngadalësohet me moshën. Trajtimi Laser nga venat me variçe - kjo metodë e trajtimit është i njohur edhe me të njëjtin emër si intravaskular lazer koagulimit ( koagulimit endovazalnoho lazer, EVLK). Lajmi i keq: lëkura në këmbët tuaja bëhet gjithashtu edhe më e thatë me kalimin e kohës, që do të thotë se heqja e qimeve do të shkaktojë irritim. Caktuar për rastin kur metodat e mësipërme provuar joefektive. Heqja gjasat e shtyn mpiksje gjaku brenda enëve të gjakut promovon metoda alternative e rreze lazer drejtuara kundërt të rrjedhës lëvizje. Në përgjithësi termi variçe i referohet venave të këmbëve, por ato mund të ndodhin kudo tjetër, si në venat e ezofagut, stomakut, pelviske, venat ovariane te femrat ose venat e skrotumit te meshkujt etj. Zona e trajtuar do të duket më e kuqe dhe e fryrë për disa orë ose, në disa raste deri në disa ditë. Për shkak se lazarat nuk janë invazivë dhe mund të arrijnë zona më të vogla, heqja e venave me lazer është procedura e zgjedhur për kapilarët e.
  Target i lazerit vaskular është hemoglobina, proteina e kuqe në qelizat dhe në enët e gjakut. Zona e përzgjedhur trajtohet me një shpërthim drite të shkurtër, por intensiv, e cila çon në djegien e venës varikoze. Kuptimi është i operacioneve ligation dhe heqjen e anijeve ndryshuar.  Transferoni mjekët venat me variçe