Masazh masazh bëhet mund variçe

 
Variçe venat brendshme diagnostikoni..

Metoda venave variçe
 • Variçe venat këmbët..

  Detoleks ndihmë variçe venat
 • ON]

  Venat e barkut të shtatzënisë


  Te shumica e rasteve është i atakuar qarkullimi venoz% ), rrallë. Nëse ju vendosni dritë pranë barkut ajo do të leviz për tu larguar nga drita. Në shtatzani, mitra rritet dhe bën shtypje në enët e gjakut të legenit, gjë që shpie në rritjen e shtypjes në venat e këmbëve dhe kështu mund të shkak. Simptomat e shtatzënisë në javën e dhjetë.
  Venat e barkut të shtatzënisë. Volumi i venave rritet si rezultat i rritjes së vëllimit të gjakut. Te shumica e rasteve është i atakuar qarkullimi venoz% ), rrallë. Simptomat me te dukshme apo karakteristike ne këtë pjese te barkut tek femrat shtatzënë janë tensioni, djegie, spazma, pesha te ngjashme me. Presion të madh mbi venat e fundit të barkut si dhe të ekstremiteteve. Nga java 18- 22 e shtatzënisë, kryhet skrining me ultratingull, me anë të së. Gjatë shtatzënisë shkakton zbutjen e muskujve të venave duke rritur edhe. Ju mund të trashëgoni venat nga njëra anë apo dy anët e familjes, madje. Më të prekura, veçanërisht në vitet e mëvonshme dhe në shtatzëni. Zhvillimet e mëdha të kësaj jave : bebi mund ti mbyll sytë, të vrenjtet në fytyrë, të.

  Mund të ndjeni dhimbje në bark pasi fëmija shkakton presion mbi organet, venat, ligamentet dhe muskujt. Si rezultat i rritjes intenzive të bebes, është e mundur që barku të fillojë të shfaqet. Gjitha gratë shtatzëna rreth javës 24 deri 28 të kryejnë testin e glukozës. Kjo gjendje bën që gjaku të grumbullohet në venat e këmbëve, duke formuar variçet. Mishi i kuq ëhtë një nga burimet më të mira për gratë shtatzënë,. Venat e gjakut janë të dukshme përmes lekurës së hollë dhe veshët kanë zënë. Me kalimin e kohës, muret e venave hollohen, dhe mund të shfaqen edhe.
  Me rritjen e moshës së shtatzënisë, ndjenja e afsheve të ngrohta bëhen më. Shtatzënia paraqet një situatë të re për sistemin e qarkullimit të nënës. Me fundin e këtij trimestri barku yt do të marrë formën e dëshiruar dhe ti tregoj. Përveç pamjes jo të këndshme që paraqet barku dhe kërthiza e shtatzënës. Venat: shënjat në veina dhe hemoroidet të cilat duhet të largohen nga.

  Me rritjen e mitrës e cila mundëson hapësirë të mjaftueshme për rritjen e fëmijës, rritet edhe barku juaj. Çdo gjë që rrit presionin në barkun tuaj, mund të shpie deri në vena me.   
  Venat e mpirëve variacione venave