Venat variçe edemës

 
Variçe arrëmyshk mjaltë venat..

Venat variçe plotësisht shëruar është cili
 • Saratov klinika venat..

  Kirurgji voronezh venë varikozë
 • CLON]

  Duke shtrirë muskujt e këmbëve për venat me variçe


  Vaj e venat me variçe Një efekt i dukshëm në trajtimin e venat me variçe vërejtur kur duke përdorur compression jo vetëm rroba, format e dozimit të ngurtë, injeksione, por pas aplikimit ointments. A mendoni se venat merimangë në kofshë – është gjithmonë fillimi i venave me variçe? Duke shtrirë muskujt e këmbëve për venat me variçe.
  Kjo ishte një katastrofë e vërtetë, sidomos kur ju mendoni se këmbët tona janë të ekspozuar ndaj stresit në botën e civilizuar e sotme. Njerëzit më të zakonshme të kenë është. Venat me variçe janë një nga patologjitë më të zakonshme vaskulare. Si rregull nuk ka variçe në fëmijëri dhe janë shumë të rralla rastet kur ato shfaqen në adoleshencë. Venat varikoze jane venat e zgjeruara siperfaqesore. Qe te ndihmojme levizjen e gjakut ne drejtim te zemres, muskujt e kembeve shtrydhin venat e thella.
  Shumë persona gjithnjë e më shumë po përballen me venat me variçe dhe enjtjet e këmbëve në sajë të orareve të punëve që kërkojnë periudha të gjata të uljes në një tavolinë po ashtu edhe zgjedhje të rrezikshme të artikujve në modë që dëmtojnë qarkullimin e gjakut. Kur muskujt e këmbëve janë në punë ( në ecje), ato funksionojnë si pompë, duke. Mund të quhet një sëmundje e. E përmenda edhe më lart, sëmundja e venave varikoze fillon gradualisht që në moshë të re. Kur muskujt qetesohen, valvulat mbyllen. Kur muskujt e kembes shtrengohen, valvulat brenda venave hapen. Lëvizjen e gjakut vetëm në drejtim të zemrës e mundësojnë valvulat. Levizjen e gjakut ne drejtim te zemres e mundesojne valvulat. Në rastin e parë për të ngasin një biçikletë, të bëjë not, kufizojë përdorimin e. Por jeta sot është se vetëm dhe ka për variçe venat e ekstremitetet e poshtme. Venat kanë detyrën e kthimit të gjakut për në zemër. Këmbët kanë 2 lloj venash: venat sipërfaqësore, që shtrihen pranë lëkurës; dhe venat e thella në muskujt e këmbës.
  Në një formë apo në një tjetër, kjo sëmundje ndeshet te shumica e njerërzve. Ju duhet për të ardhur në takim me një specialist në sëmundjet e venave ( flebolohu) ose kirurg vaskular, aty ju do të gjeni se neto e këmbëve, sidomos në krye të tyre thotë, në vend, ndërprerje të hormoneve në sistemin riprodhues të femrës. Venat varikoze fillojnë në moshë të re dhe shtohen me rritjen e moshës. Kur muskujt e këmbës shtrëngohen, valvulat brenda venave hapen. Kur muskujt e këmbëve janë në punë ( në ecje), ato funksionojnë si pompë, duke dërguar gjak në zemër. Që t’ i ndihmojnë lëvizjes së gjakut në drejtim të zemrës muskujt e këmbëve tuaja shtrydhin venat e thella. Duke menduar se si për të parandaluar venat me variçe, mos harroni në lidhje me aktivitet fizik. Venat me variçe në këmbë Ndoshta një e treta apo edhe çdo njerëzit e tjerë sot vuajnë venat me variçe të këmbëve ose të prirur për të. Venat me variçe të këmbëve - një gjendje në të cilën enët e gjakut janë të prekur venat sipërfaqësore e këmbëve.

  Pas operacionit është e nevojshme për rekomandimin e mjekut për të përdorur stockings compression ose lidhurit elastike për dy muaj. Sëmundjet e enëve të gjakut të sistemit të qarkullimit të gjakut dhe hemostasis të vështirë dhe të rrezikshme. Gjaku ne kembe duhet t’ i kundervihet forces se gravitacionit per t’ u kthyer ne zemer. Të merren me ta, shumë e vështirë, pastaj, për shembull, trajtimi i variçe se sa përpjekje dhe durim e nevojshme. Për një sukses në aplikimin e trajtimit/ eve është e rëndësishme që pacienti të vlerësohet paraprakisht me Eko Doppler, dhe pasi të përcaktohen venat e sëmura dhe rradha e trajtimit të tyre, në bashkëpunim me pacientin të zgjidhet metoda e trajtimit që i përshtatet më mirë shkallës së sëmundjes si dhe nevojave apo mundësive të pacientit. Gjaku kalon nga venat sipërfaqësore për në venat e thella në muskujt e këmbëve. Kur muskujt relaksohen, valvulat. Njerëzit janë mësuar me venat me variçe ndaj dhe tashmë ato konsiderohen thjesht një defekt i zakonshëm kozmetik, i cili.   
  Venat me variçe në komsomolska