Variçe muret enëve gjakut forcuar venat

 
Varices janë shenja..

Variçe kundër ndonjë stockings venat
 • ON]

  Masazh i viçit për venat me variçe


  Për disa, përveç faktit se mund t' ju duket ndonjë qime e pa hequr në këmbë, është edhe theksimi i venave. Venat e enjtura mund të shkaktojnë një sërë simptomash të pakëndshme në trup si. Normalisht, ne nuk mendojnë shumë për venat derisa të fillojmë t' i.
  , me moshën, shtresa e dhjamit nën lëkurë fillon të hollohet e të. Venat janë më pak muskuloze se arteriet dhe shpesh janë më afër lëkurës. Venat me variçe ( varikoza), të cilët. Bëjeni këtë masazh dy herë në ditë për një deri në dy muaj. Në shumicën e venave ka valvula për të parandaluar rrjedhjen mbrapa. Masazhojeni lëkurën e variçeve me vaj ullirin për të përmirësuar qarkullimin e gjakut, ulur.
  Masazh i viçit për venat me variçe. Probleme me venat e zgjeruara kanë më shumë se 50 për qind e njerëzve në moshën e mesme dhe zakonisht është fjala për venat e këmbëve. Venat e enjtura mund të shkaktojnë një sërë simptomash të pakëndshme në trup si.   
  Suva variant të blerë në krasnoyarsk